Marma Relax

Ayurveda staat bekend om haar heerlijke en diep werkende behandelingen. Ik helpt je graag welke behandeling er bij jou past. Afhankelijk van de behandeling kun je deze  los boeken of in combinatie met een consult er voorafgaand. Ik bied verschillende behandelingen aan. Hieronder staan er een aantal beschreven. Ik bied ook Reiki behandelingen en Energetische massage aan. Deze zijn veelal verweven in de Ayurvedische behandelingen of kun je los boeken. 

Hieronder zovast een paar behandelingen die je bij mij kunt boeken. 

Een fijn moment om je te voeden, te ontspannen en in balans te komen.

 

   

☾ Marma behandeling

Helend - transformerend - verdiepend 

Wat is het?

Marma is een krachtige (psycho)therapie  die je helpt ruimte te maken in je lichaam en je geest om zo bepaalde blokkades los te gaan laten. Dit kunnen emoties zijn die er al heel lang in je lichaam opgeslagen zitten, gedachtes of overtuigingen. Maar naast dat een behandeling verlichting kan geven in hoe jij je mentaal voelt kan het ook om fysieke pijn klachten verlichten bij artrose. Misschien herken je wel 1 van deze klachten: 

➤Spierpijn, gewrichtspijn

➤Stress

➤Slaaproblemen

➤ Vermoeidheid 

➤Angst

➤ Trauma

Marma is een speciale techniek waarbij emotionele blokkades worden losgemaakt via drukpunten op het lichaam, waardoor oude emoties kunnen worden verwerkt. De behandeling is gericht op het ontspannen van het lichaam, de geest en de ziel door middel van drukpuntmassage.

(Waar we binnen de  TCM>Chinese geneeskunde acupunctuurpunten hebben en hier naalden voor gebruiken noemen we deze in Ayurveda Marma en gebruiken we onze vingers tijdens de therapie). Ik zorg altijd voor een veilige setting.  

Er zijn ontzettende veel marma punten; maar liefst 117! En deze zijn allemaal verbonden met onze organen, zenuwen , weefsels en energiekanalen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een Marma behandeling kom je liggen en behandel ik verschillende marma punten afgestemd op jouw klachten en wensen die we  samen bespreken. Ik blijf langere tijd op 1 plek zodat de levensenergie weer kan gaan stromen.  

De werking van een marma behandeling is voor iedereen anders. Zo kan het zijn dat de emoties die naar boven komen zichtbaar worden in tranen. En dit is alleen maar heel goed, dit betekend dat je afvalstoffen aan het opruimen bent. Wat een kleine gebeurtenis uit het verleden kan zijn kan een dieper litteken in je hart zijn. Heling vraagt ook ruimte voor dat verdriet, zodat we het los kunnen laten. Energie is beweging.

Waarbij de ene persoon de behandeling als heel ontspannend kan ervaren kan het bij de andere zo zijn dat de behandeling intens aanvoelt omdat er gevoelens naar boven komen en je die nu de ruimte geeft om eindelijk verwerkt kunnen worden. Dit is eigenlijk ook te vergelijken met yogales.  Hier kun je ook zeker een bepaalde weerstand in ervaren en is er ook vaak het heerlijke ontspannen gevoel nadien.    

De behandeling is altijd op een veilige manier voor jou. 

Tijdens de behandeling maak ik vaak gebruik van (essentiële) olie zodat we de werking nog meer kunnen verdiepen. Deze olie is afgestemd op de soort klachten.

Een behandeling kun je los boeken en naar wens kijken we samen naar een vervolg traject.       

☾ Een marma behandeling duurt in totaal 1 uur en kost €85,-

Boek jouw Marma Behandeling