Over mij+

Over mij

 

 

Wat super leuk dat je op mijn website bent en wat tof dat je mij hebt gevonden! 

Wat begon als Nusa Yoga een yogastudio met wekelijkse groepslessen, is dit door de jaren heen uitgegroeid naar een plek waar ik regelmatig yoga en ayurveda workshops en retreats organiseer. Ik leer je graag om te luisteren naar je lichaam, omdat dit iets heel belangrijks is.  Je kunt zowel in groepsverband bij mij terecht als voor 1-op-1 sessies. Met de House of Nusa is het mijn missie om een plek voor jou te creëren waar je de verbinding met jezelf mag vinden, met de mooie vrouw die je al bent! Waar ik je met persoonlijke aandacht je graag ondersteun zodat jij rust en actie samen in balans kunt te brengen. Yoga & Ayrurveda helpen je te onderzoeken of jij leeft vanuit je hart en zo je leukste leven leeft. Dit is ook mijn drive om jou hier in mee te nemen. Dat echte vrije gevoel wat je ook op een eiland kunt hebben, dat heerlijk hmmm moment dat alles goed is en niks hoeft. De naam House of Nusa komt hier ook vandaan ((Nusa=eiland). En dat eiland dat creëer ik graag hier voor je op je mat of of in mijn praktijk. 

Als yogadocent kenmerken mijn lessen zich dat ik  je uitnodig om te luisteren naar de signalen van je lichaam en je graag verschillende opties aan rijk zodat jij je niet te ver in de houdingen pusht en je grenzen bewaakt. Het mooie is dat je vaak in je dagelijkse leven van de mat af ook merkt dat je bewuster je grenzen kunt bewaken zonder dat een ander of jij zelf hierover heen gaat. Dat niet over je grenzen gaan is iets wat ik zelf ook altijd heel lastig heb gevonden en nog steeds een uitdaging vind. Als Ayurvedisch Coach zal ik je niet vol gooien met recepten maar juist een toolbox aanbieden met verschillende tips en trics waaruit je zelf steeds iets kunt uitkiezen watbij  jou past in de fase waarin jij nu zit. Oprechte persoonlijke verbinding heb ik altijd heel belangrijk gevonden, de ander blij te maken, te laten genieten. Daarom vind ik het ook heel belangrijk dat jij ook de klik voelt! Ik draag er zorg voor dat dit iedere keer in een veilige setting plaats vindt; een Save Space! Daarnaast is er altijd ruimte voor humor, het leven is soms al zo serieus.  

Bij House of Nusa is alles afgestemd op het ritme van de natuur. Het vinden van jouw natuurlijk flow speelt hierin een centrale rol en hoe je deze het beste kunt volgen, zodat je goed voor jezelf kunt zorgen en vol energie in het leven staat, met joy! Ayurveda leert je hoe je vanuit een holistische aanpak bewustere leefstijl- en voedingskeuzes kunt maken die bij jou passen in de fase waarin je nu zit. Ik inspireer je graag om bewuster te leven en help je graag het ultieme gevoel van vrijheid te kunnen ervaren.

Naast yogadocent en Ayurvedisch Coach vind ik het heel leuk om mensen te trouwen. Als babs is dit iedere keer heel bijzonder om onderdeel te mogen zijn van zo'n belangrijke dag. 

In het Brabantse land woon ik samen met mijn super leuke mannen waar ik graag mee op avontuur ga. Ben je nieuwsgierig en wil je kennis komen maken let me know! Zo kun je zelf lekker komen ervaren of de klik er is. Wees welkom! 

 

Liefs,

Chantal

Founder House of Nusa

 

De gevolgde opleidingen en certificaten:

Ayurvedische Massage - Healing Space 2024

Javaanse Stempelmassage-Imas  2024

Ayurveda Therapeut -Healig the Dhatus-Divine Ayurveda 2024

Ayurveda Voeding- en Leefstijlcoach - Divine Ayurveda 202

Ayurveda Marma Therapie- Divine Ayurveda 2023

Energetische Massage - Healing Space 2022

Ayurveda in je dagelijkse leven - Divine Ayurveda 2022

Reiki I & Reiki II-Reikiyoga.nl 2022

Hormoonyoga, Voeding- en Leefstijl - Bluebirds-Sylvia Mullaart|LauraBarbara 2022

Aroma Therapie, Accupunctuur & Chi Kung. Stillness in Yoga 2021

Yoga Nidra - House of Deeprelax 2021

Yin yoga & Meditation Level 1. YogaTeachter - Stillness in Yoga (100u) 2018

Restorative yoga & Meditation Teachter - Veda Ela 2018

Yogadocentenopleiding- Yogasite (200u) 2017

Yogadocentenopleiding - De Nieuwe Yogaschool Amsterdam.  2017