Ervaringen van de klanten

Reviews  

 

Yoga Deeprelax - Reiki en Klanschalensessie Mei 2023 - Quin:

Yoga - Cacao ceremonie -Visionboard Maart 2023:

Yoga-cacaoceremonie-Visionboard maart 2023 - Joyce: 

Ayurvedische behandeling maart 2023 Jeroen:

Half-Day Retreat Yoga en Ayurveda december 2022:

 

1:1 Yogatherapie 2022 - Yolanda

 

 

Oktober 2022| Heerlijke yoga wandeling in de bossen bij Dorst gehad. Wat een fijne manier om te ontspannen.

- Mirthe-

 

Juli 2022| Al tijdens mijn allereerste yogales bij Nusa Yoga voelde ik me meteen welkom en op mijn gemak. Chantal waakt ervoor dat de groepen niet te groot worden zodat ze alle aandacht kan geven aan haar leerlingen. Daar waar nodig geeft ze alternatieve houdingen zodat haar lessen voor ieder niveau toegankelijk zijn. Naast yogalessen heb ik ook aan haar inspirerende en informatieve workshops deelgenomen. Haar yogawandelingen in de mooie natuur geven mij altijd energie, even “gedwongen” de rust nemen en tot jezelf komen. Mocht je op zoek zijn naar een fijne yogales gegeven door een kundige en supertoffe docente in Oosterhout dan kan ik je Chantal van harte aanbevelen!

- Chantal - 

 

Mei 2022 | 

Chantal geeft haar lessen/workshop op een hele fijne wijze. . Ze heeft veel kennis die ze in alle rust met je deelt. Naast de oefeningen is er ook tijd voor reflectie. Echt een adempauze en kadootje voor jezelf.

- Ellen -

 

Mei 2022| Een heerlijke hormoon yoga bij Chantal gevolgd. Veel waardevolle tips gekregen en mooie oefeningen gedaan.

- Martje - 

 

Maart 2022|Chantal is een fijne yogadocent die de oefeningen duidelijk uitlegt. Ze geeft extra informatie en aandacht zodat ik de oefeningen kan uitvoeren op de manier die bij mij past. De workshops en wandelingen zijn een mooie aanvulling om een keertje extra yoga in het weekend te doen.
Chantal is attent, betrokken en deskundig. Ik ga graag naar Nusa Yoga toe. Tijd voor mijzelf en ik voel dat goed is voor mijn lichaam. Bedankt Chantal!

- Dorothee - 

 

Oktober 2021 | Eind 2019 heb ik dankzij Chantal op een aangename manier kennisgemaakt met yin-yoga. Tijdens de les is duidelijk merkbaar dat Chantal de lessen goed voorbereid en voor iedere oefening heeft zij altijd weer alternatieve houdingen voor de minder lenige deelnemers, of deelnemers met gewrichtsproblemen. De communicatie tijdens de les verloopt aangenaam en doordat Chantal iedereen in zijn waarde laat wanneer je een oefening niet kunt of wilt uitvoeren zorgt voor een sfeer waarbij je mag zijn wie je bent. De nadruk ligt op goed zorgen voor eigen lichaam en geest en vooral niet teveel de grenzen opzoeken en dat is bijzonder prettig. Ik ben zeer tevreden over de manier van lesgeven en de sfeer in het algemeen. Ook de regelmatig terugkerende workshops op zondag zijn een aanrader! 

- Bob- 

 

Oktober 2021 | Bij Nusa Yoga volg ik elke week de les Yin Yoga. Chantal neemt ons mee in de lessen geïnspireerd op onder andere de jaargetijden. Ze is vriendelijk, professioneel en zorgzaam. Rustig legt ze de houdingen uit, geeft alternatieven, als het even niet lukt, of als je lichamelijke ongemakken hebt. Na de les ga ik altijd heerlijk ontspannen weer naar huis.
De yogaworkshops, een aantal keer per jaar, zijn goed voorbereid. Met een stukje theorie en veel praktijk. En de inwendige mens wordt nooit vergeten! Fijn om de zondagochtend mee te beginnen!

- Mirjam -

 

Nusa's Sunday Morning Workshop 22-11-2020 |

Heel erg bedankt voor de geweldige workshop en het cadeautje, De boom met al zijn veranderingen past helemaal bij mijn kaart. Vond de nidra ook weer heel intens en fijn.

 - Nelleke -

 

Nusa's Sunday Morning Workshop 22-11-2020|  Onwijs bedankt voor vandaag en het leuke cadeau Chantal!. Ik zou jouw workshops graag willen volgen.  

- Jessica -   

 

"Net voor de kerstvakantie heb ik op zondagochtend een yin-yoga workshop bij Nusa Yoga (Chantal Dijkstra) gevolgd. De workshops volgen de seizoenen dus toen was winter aan de beurt. Waaronder de nieren (ik ben niet eerder zo vaak tijdens de yoga naar de wc geweest, het werkte direct). De tijd vloog voorbij. Daarbij heeft Chantal een natuurlijke manier van lesgeven. Ze geeft verschillende opties aan, er is humor, ze loopt regelmatig rond en past je lichaam nog net een beetje meer aan. Wat heel fijn is omdat je dan gevoel bij de houding krijgt. Aan het einde had ze een mooie afsluitingsceremonie en kregen we nog een kleinigheidje mee. Kortom: een dikke aanrader. Woon je in Oosterhout/ omgeving Breda dan raad ik zeker Nusa Yoga aan!"           

- Jacqueline - 

 

 

Nusa's Sunday Morning Workshop 22-11-2020|  Hoi Chantal. Bedankt voor de mooie steen en de wijze spreuk en de kaart die je getrokken hebt. Ik heb weer genoeg om over na te denken. De les was fijn, afwisselend en bracht me in een heerlijke flow, die ik de hele dag heb vastgehouden.

-  Mirjam - 

 

"In Chantal haar Yin en Restorative lessen valt allereerst op dat ze een prettige stem en warme persoonlijkheid heeft, voor mij essentieel om me prettig te voelen bij een yogadocent. Chantal wil echt dat de les een cadeautje voor jou is en zorgt goed voor 'haar' studenten. Lief zijn voor jezelf, ook in de houdingen, staat voorop bij haar en ze heeft de achtergrond om ook de technische kant te waarborgen. Zo weet je zeker dat je veilig in de houding zit of ligt, wat erg belangrijk is bij yin of restorative. Met haar personal touches kan ze je dieper in de houding brengen en zo wordt elke week een meditatief feestje!"

- Annemarie  -

 

"In een drukke, stressvolle periode werd mij Yin Yoga geadviseerd. Ik had nog nooit aan Yoga gedaan. Door de aantrekkelijke site en fijne persoonlijkheid van Chantal kwam ik bij Nusa Yoga uit.
Ik merkte gelijk positief resultaat doordat mijn ademhaling weer naar mijn buik zakte.
De lessen van Chantal zijn een feestje door de duidelijke uitleg, relaxte sfeer en haar nuchterheid."

- Anky - 

                                         

 "Wij (echtpaar van 70+) hebben in het verleden veel aan yoga gedaan, maar zijn daar op een gegeven moment mee opgehouden. We zijn wel veel in beweging gebleven.
Met het vorderen der jaren merkten we, dat we steeds meer moeite kregen met bepaalde bewegingen en dat we steeds strammer werden. Een van ons kreeg last van een heup die stralingspijn veroorzaakte in het been; de chiropractor kon er helaas niets aan doen. De ander kreeg de diagnose “versleten heup”; de fysiotherapeut kon er voor zorgen dat het heupgewricht min of meer stabiel bleef.
Eind 2018 kwam Chantal Dijkstra met haar Nusa Yoga in beeld. We hebben de sprong gewaagd en zijn bij haar de lessen Yin Yoga gaan volgen. Na ongeveer 2 maanden was bij de een de stralingspijn verdwenen; na 3 maanden werd de versleten heup van de ander merkbaar soepeler en minder pijnlijk. Wonderbaarlijk!
Ook niet onbelangrijk: de accommodatie waar de lessen gegeven worden is heel comfortabel: verwarmde vloer, kleedkamers, “nazit”-ruimte.
Kortom: de lessen Yin Yoga bij Chantal hebben op ons een grote, positieve invloed en we kunnen de lessen iedereen van harte aanbevelen!"

- Hans & Leo -