Ontdek de magie van Ayurveda!

Ben jij op zoek naar een natuurlijke en holistische benadering van je gezondheid? Wil je meer balans en rust ervaren in je leven? En ben je ook geinteresseerd in onderwerpen als voeding, mindset, energie en gewoonten dan is Ayurveda, (het zusje van Yoga) niet voor niks op jouw pad gekomen.

Jij bent uniek!

Jij bent uniek!

Of je nu op zoek bent naar meer energie, een gezonder lichaam of ontspanning Ayurveda  en Yoga kunnen je helpen om je nog beter te voelen. 

Het coole aan Ayurveda is dat er veel waarde wordt gehecht aan preventie. Wanneer je je eigen constitutie weet, kun je rekening houden met je eigen natuur en er voor zorgen dat deze niet verstoord wordt. Zo kun je goed voor jezelf zorgen dat een bepaalde klacht niet meer terug komt of in mindere mate.

Zo blijf je ook gemotiveerd

  • Als vrouw komt er vaak veel op je af en valt het niet altijd mee om alle ballen hoog te houden en om dat ook nog bij jezelf te blijven en goed voor jezelf te zorgen. Ruimte en tijd  zijn vaak een belangrijke factor waar het aan ontbreekt om er weer achter wat je echt nodig hebt. Ayurveda helpt je op zachte wijze om stapje voor stapje terug te komen bij jezelf door op natuurlijke wijze ruimte te creëren met een gezonde voeding en lifestyle passend bij jouw unieke jij!.
  • Om dit zelf uit te zoeken kost dit vaak te veel tijd en daarom help ik je hier graag bij. En zo dat het juist makkelijk toepasbaar voor je is om zelf gezonde keuzes te maken. Iedereeen is anders en heeft dus ook iets anders nodig, zelfs iedere levensfase heeft vaak iets anders nodig. In het dagelijkse leven hebben we vaak niet de ruimte om deze keuzes gemakkelijk te maken, daarom is Ayurveda ook zo fijn om dat dit vaak hele simpele (nieuwe) routines en rituelen zijn. 
Zo blijf je ook gemotiveerd
Keer terug naar de vrouw die je al bent!

Keer terug naar de vrouw die je al bent!

Als (Ayurvedisch) Holistisch Coach help ik je graag om weer in verbinding te komen met jezelf. Kom terug in je natuurlijke flow zodat je bewuste keuzes kunt maken, keuzes die passen bij jou. Je kunt zo ook gemakkelijker meebewegen met de flow van het leven. Samen kijken we wat jij nodig hebt om lekkerder in je vel te komen te zitten want iedereen is uniek en heeft iets anders nodig. Dat is de benaderingswijze van Ayurveda. Zodat jij zelf de juiste keuzes kan maken en stappen kan zetten voor een gezond en gelukkig leven. Ayurveda kan er voor zorgen dat je klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Ik help je graag om deze toolbox vol met praktische tips, handvatten en duurzame inzichten stap voor stap te intergreren in je dagelijkse leven. Je leert bewuste keuzes te maken zodat je goed voor je zelf zorgt. Zo voorkom je dat bepaalde klachten weer terugkomen en begrijp je wat je nodig hebt. Zo kan Ayurveda je helpen om weer sterker in je schoenen te komen staan, aan een beter energielevel of minder last van boosheid of angsten.

Kleine aanpassingen, grote veranderingen

  • 'Met kleine aanpassingen vinden er vaak al grootste veranderingen plaats'. Je zult merken dat je meer tot rust komt Je zit  lekkerder in je vel zit en kunt genieten van het leven. Dat is Ayurveda. 
  • Ayurveda heeft al veel mensen geholpen bij klachten als weinig energie, hormonale schommelingen, vermoeidheid, snel geirriteerd zijn, niet goed kunnen focussen, stress, een droge huid,  slapeloosheid, spijsverteringsklachten, gewrichtspijn, menstruatieklachten, rugpijn, angststoornissen, constipatie, een opgeblazen buik, een hoge en onregelmatige ademhaling, niet dicht bij je gevoel zijn, burn-out klachten.
Kleine aanpassingen, grote veranderingen
Holistisch gezondheidssysteem

Holistisch gezondheidssysteem

  • Ayurveda  is een preventief holistisch gezondheidssysteem waarbij voeding, beweging, levensinzichten, dagelijkse routines en kruiden samen komen om gebalanceerd gezond te kunnen leven. Het is een manier van leven. Ayurveda helpt gezonde mensen om gezond te blijven, en om je snel weer in balans te krijgen als niet lekker in je vel zit of ziek wordt. Waar we niet alleen naar jouw lichaam kijken maar ook naar je geest en je ziel, als 1 geheel.
  • Wat uniek is dat iedereen een eigen blauwdruk heeft. Ze zeggen ook wel dat Ayurveda de wetenschap van zelfkennis is en dat wanneer je weet wat jouw unieke persoonlijkheid nodig heeft je iedere keer opnieuw bewust de juiste keuzes kunt maken. Je gaat jezelf (en de ander) beter begrijpen, je leert hoe je in je natuurlijke flow kunt komen,  en doordat er hierdoor ruimte ontstaat kun je bewuste keuzes die goed zijn voor jou.

Ook benieuwd?

  • Ben jij ook benieuwd wat Ayurveda voor jou kan betekenen?  En wil jij met jezelf aan de slag voor meer energie, een gezond gewicht, een betere spijsvertering en dus goed voor jezeld zorgen?   
  • Lees hier hoe een consult er uit ziet
  • Is Ayurveda helemaal nieuw voor en denk je hmmm dit kan wel eens heel interessant zijn en wil je liever eerst kennismaken? Dan kun je bij mij een kennismakings gesprek plannen helemaal gratis.
  • Boek een gratis kennismaking gesprek
Ook benieuwd?

Een consult

Lees meer

Flow bundel

Lees meer

Ayurveda - Reset Detox

Lees meer